Praktijkinformatie

Ik ben GZ-haptotherapeut aangesloten bij de Vereniging Van Haptotherapeuten (VVH). De bij haar aangesloten GZ-haptotherapeut-en stellen zich ten doel de zorg zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Elk bij de VVH aangesloten haptotherapeut onderschrijft de regels die zijn vastgelegd in de beroepscode GZ-haptotherapeut.

Mocht je niet tevreden zijn over de behandeling dan vraag ik je dat met mij te bespreken. Komen wij er samen niet uit dan kun je de klachtenprocedure van de VVH volgen.

Om je te informeren, en voor een goede samenwerking, heb ik een aantal praktische afspraken in een behandelovereenkomst opgesteld. Daarnaast kun je in mijn privacyverklaring lezen hoe ik met cliëntgegevens om ga.

Indien je een afspraak wilt wijzigen of afzeggen vraag ik je dit zo spoedig mogelijk te doen, doch uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.

Voor verdere informatie over de behandeling of het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar op 033 - 2 58 19 59 of via email josedehaas@haptotherapie-amersfoort.nl.